Sider

søndag den 29. marts 2009


Så blev Simon færdig med sit skoleophold. Eksamenerne mandag og torsdag blev veloverstået. Fredag tog Simon så ud og ryddede op på skolen efter svendeprøve, og Lars, Tove og jeg kom til noget fest-tamtam til middag. Det var nu ikke den vilde oplevelse, da den kun bestod af en kort gratuleringstale af skolelederen og ellers bare buffet. Fredag aften kom Thomas og Marie så hjem, og vi fik fejret Simon lidt. Senere på aftenen tog vi ud at bowle... Lørdag skulle Simon på arbejde, så jeg tog bare en slapper hjemme og sov længe. Om eftermiddagen var vi ude med kirkeblade og tog så ind og så "Kærestesorger" i biografen. Idag har vi bare slappet af og lavet ingenting. Simon tager med tilbage til Herning i aften og bliver der den næste uges tid, fordi han har ferie. Det bliver meget hyggeligt at kunne kom hjem til lejligheden efter skole, og så venter han der med nybagte boller :) Ej, det bliver vist bare en ganske almindelig uge. Jeg skal jo passe min skolegang, hvor jeg nu begynder på min 5. sidste skoleuge. Lækkert... Forresten så er jeg også blevet klippet. Der røg ca. 30cm af i længden, så det er bare lækkert...

søndag den 22. marts 2009

Snart ferie

Så er det vist ved at være tid igen til at skrive, så hvad er der lige sket siden sidst...?
I sidste weekend lavede Simon lys på IM's lederkonference hele weekenden, så jeg havde bare en weekend med lektier og afleveringer udover åbent hus for IMU fredag aften.
Simon er nu snart færdig på sit sidste skoleforløb. De afleverede rapport i torsdags og skal nu til to eksamener i næste uge. Simons gruppe har skrevet om servermiljø og speciale og firewall i deres rapport, og i morgen skal de så op at forsvare rapporten enkeltvis. På torsdag skal han så op i sin sidste eksamen, hvor han skal op i fejlfinding og overhøres. Fredag kan han så endelig kaldes svend. Der er sådan noget traktement ude på skolen på fredag, som jeg så tager ned til. Så må vi håbe, han består...
Jeg har fået overstået terminsprøver som den sidste større ting i år inden læseferie. De stod på matematik, kemi og engelsk, og de gik ganske fint. Nu er jeg så også begyndt at tælle alt ned til læseferie: 27 skoledage, 17 matematiktimer, 12 afleveringer osv., og så er jeg snart student. Det bliver vel nok dejligt.
I denne weekend har vi bare slappet af og nydt hinandens selskab. Jeg har været på arbejde i denne weekend, så Simon har bare passet mig lidt. Ellers så har Simon ferie i næste uge, og så regner han med at være heroppe noget af tiden. Det bliver lækkert nok, selvom jeg selvfølgelig stadig skal i skole og passe lektier. Men så kan han bage, gøre rent og lave mad :)