Sider

torsdag den 23. oktober 2014

Efterårsferie

Så gik den efterårsferie - alt for hurtigt! Martha har været en del ramt af sygdom, og jeg havde også lige en dag, hvor jeg var nede. Men det er jo også efterår, og der florerer en del sygdom rundt. Simon skulle starte på skole mandag i uge 42, så vi tog os en forlænget weekend inden da. Vi holdt til i Løsning, men var bl. a. til Sørens Grysbæks 40 års jubilæum, inde at besøg Claras gamle dagplejemor, en tur i Tyskland og i Løveparken. Det var også rigtig rart at se nogle venner og kendte ansigter fra Horsens igen. Vi havde et vennepar med i Løveparken, og det var så hyggeligt. Clara og deres dreng, Malthe, fandt hinanden lynhurtigt og hyggede sig helt vildt med hinanden. Og så var de ellers godt brugte, da dagen var slut. Martha hyggede sig vældigt inde i bilen, når vi kørte rundt mellem dyrene. Kan godt blive lidt i tvivl om, hvad hun syntes, der var mest spændende - bilen eller dyrene :)


Uge 42 havde jeg ferie fra praktikken, og pigerne havde også et par dage hjemme i løbet af ugen. Vi fik også holdt 1 års fødselsdag for Martha ude i dagplejen. Det var rigtig hyggeligt, selvom Martha nok ikke rigtig forstår så meget af det. Hun har hvertfald ikke fanget endnu, hvad gaver er :)
Den sidste lørdag i efterårsferien fyldte Martha så 1 år. Det er helt vildt, så hurtigt tiden er gået. Tænk, at hun bare var sådan en lille hjælpeløs baby, og nu er hun en (alt for) selvstændig dame med temperament og egne meninger.


Her efter ferien skal vi alle 4 så ud af døren om morgenen igen. Men Simon skal først møde kl. 8 i Viborg, så det er heldigvis ikke så tidligt længere som før. Pigerne virker også til, at det er dejligt, der er lidt mere ro på om morgenen, og Simon og pigerne hygger sig med at spise morgenmad sammen. Og så er der tit lige lidt tid til at lege i, inden man skal afsted. Simon er glad nok for skolen, men
tempoet og udfordringerne er ikke helt vilde på teknisk skole. Måske kommer det hen ad vejen. Jeg nyder at være tilbage i praktikken igen. Der er kun små to uger til eksamen, så det kommer pludselig tæt på.