Sider

søndag den 15. marts 2015

Rolig weekend

Jeg kunne gentage forrige indlæg. Martha har været syg igen uge, og hun er kun så småt ovenpå igen. Det tager lidt tid. Har overvejet, om man ikke kan få refunderet dagpleje-pengene, for vi har vist kun brugt pladsen på halv tid denne vinter :) Jeg har også været nede med sygdom her i weekenden, og Clara snakker om, at hun også har lidt. Så der er vist noget i luften :(
Weekenden har været stille og roligt. Fredag var vi til familieaften i missionshuset. Det var en dejlig aften med stor opbakning i alle aldre. Det var rigtig skønt! Lørdag var vi en tur i Viborg, og vi overraskede Clara med en tur på McDonalds. Det har hun snakket om længe, men vi havde ikke fortalt hende noget, før vi holdt på parkeringspladsen. Hun blev helt elektrisk og hyggede sig i stor stil!


Simon og pigerne har været i kirke i dag og bagefter henne at få et rundstykke hos en familie fra missionhuset. Jeg blev hjemme og plejede mit helbred.
Jeg har afleveret eksamensopgave i fredags, så nu starter jeg på bachelor i morgen. Jeg er meget spændt på, hvordan det kommer til at gå, og om det bliver stressende eller hvordan. Under alle omstændigheder bliver det hvertfald spændende endelig at komme i gang med det.