Sider

søndag den 31. maj 2015

Så er det ved at være slut med forår, og vi går sommeren i møde. Clara lyste helt op, da jeg fortalte, at det i morgen er sommer, selvom man jo ikke kan være sikker på, at det er sommervejr. Men når det er sommer, må man jo gå i sine nye sandaler :)
Vi har haft en helt stille og rolig weekend. Jeg havde pigerne hjemme i fredags, så vi tog på tøsetur. Vi fik ordnet overraskelser til Simon og købt sommerkjoler til pigerne, så de er klar til sommerens fester. Clara er SÅ stolt af sine kjoler, for hun har nemlig fået lov til at få to kjoler med Elsa og Anna på. Så kan man ikke være finere! Og det er så hyggeligt at se, hvordan hun helt bliver elektrisk, når vi laver hemmeligheder og overraskelser til Simon. Jeg er bare lidt spændt på, om hun nu kan holde det helt hemmeligt helt til weekenden, men indtil videre går det faktisk overraskende godt. Bedstemor og Bedstefar kom om aftenen for at passe pigerne. Det var dagens højdepunkt for pigerne! Simon og jeg tog til visionsaften i missionshuset, hvilket var dagens højdepunkt for os. Det var meget spændende at snakke Bethels fremtid igennem og diskutere forskelle og muligheder. Vi er meget spændt på, hvad det kommer til at bære med sig, og hvor meget det bliver til, men det har hvertfald sat mange tanker i gang hos os og mange andre i Bethel.
Lørdag holdt vi bare fri og slappede af. Vejret indbød ikke til det helt vilde udendørs.
I dag har vi været i kirke og til eftermiddagskaffe hos et par fra bibelkredsen. Vi var knap 30 mennesker til eftermiddagskaffe, så det var rigtig hyggeligt, og børnene legede super godt sammen.
Og så går vi så ind i de sidste uger før sommerferien. Jeg fik afleveret bacheloropgaven i tirsdags, lavet poster i torsdags, og nu skal jeg i gang med at forberede den mundtlige eksamination. Det er også den mest spændende, og jeg kan da godt blive lidt nervøs ved tanken allerede nu.
Når man går hjem fra børnehaven kan man godt have brug for en lille pause :)

torsdag den 7. maj 2015

Store bededagsferie

Vi havde en dejlig Store bededagsferie. Vi nød hinanden, det gode vejr og en pause fra hverdagen.
Fredag havde vi besøg af Mette, der skulle til konfirmation i Bjerringbro. Om eftermiddagen tog vi på cykeltur ned i byen til en legeplads, Clara kender fra når de går på tur i børnehaven. 
Martha elsker at cykle og specielt sin cykelhjelm

Det går stærk ned gennem rutchebanen


Lørdag var Simon og jeg til konfirmation hos Simons fætter i Herning. Imens blev pigerne passet hos Carsten og Lise og børnene. De hyggede sig og legede rigtig godt med Emilie og Johan! Der var også rigtig hurtigt ro i bilen på vej hjem :)

Søndag tog vi til Hobro Minizoo sammen med Maria, Martin, August og Asger. Det var dejligt solskinsvejr, og vi så mange dyr og legede en masse på legepladsen. Martha var helt optaget af de mange dyr. Hun er ret vild med dem - bare de ikke kommer tæt på! Om aftenen var vi godt brugte af al den friske luft hele dagen, og solen havde også været lidt skarpere mod ansigtet, end vi lige havde regnet med. Simon og jeg var hvertfald ret røde og varme i ansigtet :)

"a-de"

Mmm madpakker



"a-de"