Sider

lørdag den 22. oktober 2016

Flytning og Martha 3 år

Så har vi fået internet her i vores hus. Vi har nu boet her omtrent 3 uger, og vi er ved at falde godt på plads. Der er stadig nogle flyttekasser, der står fyldte endnu, og der er en del ufærdige projekter her og der, men vi nyder at bo her. Det er skønt at have noget mere plads at leve på, og pigerne nyder i den grad deres nye værelser! De leger og hygger sig vældigt sammen, på hvert deres værelse og i resten af huset.
Så er vi i Tørring

Pigerne er startet i børnehave her i byen. De er begge glade for hver deres stue. Martha skal bare udforske det hele, og tit springer hun også over luren i børnehaven. Man skulle jo nødig gå glip af noget. Vi kan også mærke, at hun er blevet et børnehavebarn nu! Clara synes, det er spændende med den nye Maxi-gruppe, men man kan godt mærke på hende, at hun lige skal falde til og finde nogle gode kammerater. Det tager lidt tid at komme på plads for hende, men hun klør på og bliver mere og mere glad for at være i børnehave. Det er jo kun et godt tegn, at hun ikke vil med hjem om eftermiddagen efterhånden.
Første dag i børnehaven

Simon pendler frem og tilbage til Bjerringbro. Det er nogle lidt lange dage, og det er ikke fordi, man får ordnet så meget herhjemme, når han kommer hjem. Pigerne vil også gerne tumle lidt, og så er det bare skønt at være sammen alle sammen.
Jeg tuller herhjemme sammen med Asta. Dagene går hurtigt, når man både skal aflevere og hente de to store i børnehaven. Vi går afsted hver dag til og fra børnehaven. Det er sådan en dejlig og flot tur hen over engen, og så dejlig rolig en vej med pigerne. Jeg nyder at kunne aflevere og hente på gåben, selvom det også bliver til min. 7 km hver dag, og vejret ikke altid viser sig fra sin bedste side.
Vi holder pause på engen

Der er sådan en god ven inde i spejlet

I tirsdags kunne vi så fejre 3 års fødselsdag for Martha. Både Martha og Clara havde glædet sig meget til fødselsdagen, selvom Martha nok egentlig ikke helt vidste, hvad det helt gik ud på. Clara stod inde i soveværelset kl. 5.30 om morgenen med hendes gave til Martha i hånden og spurgte, om vi ikke snart skulle vække Martha med sang og gaver. Så sødt - men bare alt for tidligt at starte dagen. Simon mødte senere på arbejde, så vi havde en dejlig rolig morgen. Martha havde flødeboller med i børnehaven, og hun blev fejret med sang og gave fra børnehaven. Om eftermiddagen fik vi kagemand, og til aftensmad kom farmor og farfar. I går havde vi så besøg af bedstemor og bedstefar, fam. Bilberg Holm, Bjarke og Maja og Berit, og fik fejret Martha igen. Vi nød, at vi nu kan have så mange gæster til fødselsdag, og børnene legede og legede.