Sider

søndag den 20. oktober 2019

Martha 6 år

Så kom Marthas fødselsdag endelig! Hun havde talt dage i efterhånden lang tid, og var så spændt på at skulle have fødselsdag. Hun blev vækket med gaver og sang, og til frokost kom hele Simons familie. Det blev en rigtig dejlig dag med gaver, gæster, kager, og alt hvad der ellers hører til på en 6 års fødselsdag.

I morgen skal hun have pigerne fra klassen med hjem til fødselsdag, og i næste weekend holder vi det sidste fødselsdag.

onsdag den 16. oktober 2019

Efterårsferie

Vi har kun haft en lille smule efterårsferie - nærmere bestemt fredag-mandag i den sidste weekend. Den brugte vi på sæsonens sidste campingtur, der gik til Viborg Sø Camping. Et rigtig hyggeligt sted i skovområde og lige ned til Søndersø i Viborg.
Det regnede fredag og søndag aften, men ellers skønt vejr og dejligt mildt. Lørdag var vi på skattejagt i området omkring Hald sø. Et utrolig smukt område, og pigerne fandt det meget sjovt at gå efter poster og spor, og selvfølgelig var der en stor skattekiste til sidst med en skat til dem hver. I den grad et hit!



Søndag var vi inde at se Viborg Domkirke. Det gjorde stort indtryk på pigerne! Det er en meget smuk kirke med flotte malerier, og vi var da også både oppe i kirketårnet og ned i krypten under kirken.
På vej hjem fra Viborg mandag, kørte vi forbi Bjerringbro og besøgte et hold venner fra vores tid deroppe. Det var dejligt at se dem igen, da vi ikke kommer så tit på de kanter, og børnene fandt da også sammen og hyggede, omend de ikke helt kunne huske hinanden til at starte med.
Tirsdag og onsdag har så været almindelige hverdage med arbejde, SFO og børnehave. De næste to dage holder pigerne dog fri fra institutioner, da jeg har aftenvagt, og Simon kan komme tidligere hjem fra arbejde og tage over.

onsdag den 9. oktober 2019

20 km vandreskjold

I lørdags var Clara ude at vandre med spejderne. De skulle gå 20 km, og hvis de gennemførte fik de et vandreskjold til at sætte på uniformen eller bæltet. De var 7 børn, der deltog, og det blev en vandretur rundt i lokalområdet. Undervejs gik de igennem Uldum Kær, og fordi vandet har stået højt i Gudenåen længe, indebar det, at de måtte gå i vand til knæene flere steder, og nogle steder var der flere, der sad fast i mudderet. Men det tog ikke humøret fra de små ulve, og alle børn gennemførte vandreturen. Det var en pavestolt pige, vi hentede efter 7 timers vandren. Vi smed hende i et varmt bad, da hun kom hjem, og så var hun ellers godt brugt for denne dag.