Sider

søndag den 2. august 2020

Sommerferie 2020

Så er sommerferien ved at være ovre for vores vedkommende. Den er gået frygtelig stærkt, og vi er nok ikke helt klar til hverdagen igen, men pigerne glæder sig til at se deres venner igen, og især Martha glæder sig til at starte i skole igen. Det er jo spændende at starte i 1.klasse med nye lærere og nye fag. 
Vi piger har holdt fri 2 uger, inden Simon også fik ferie. De stod på fødselsdagsforberedelser, -fejringer, hygge, Tivoli-besøg, og hvad vi nu ellers fandt på.


I sidste uge var vi alle på Skovgårde Bibelcamping. Dét havde vi set meget frem til oven på et forår, hvor næsten alle åndelige arrangementer var aflyst pga. corona. Det har været skønt at være på camping med gode venner og familie, men hvor har det allermest været skønt at samles om Bibelen, få god forkyndelse og undervisning, synge lovsang med mange andre og at sende børnene til børnemøder. Det har vi i dén grad trængt til! 
Nu er vi vendt hjem godt fyldt op oven på sådan en god uge, og vi kan se frem mod hverdagens indtræden. Jeg har vagter den kommende uge, så det bliver en blidere opstart for os alle. 

Clara 9 år og Asta 4 år

Ferien har stået på en masse fødselsdagsfejring. Clara blev 9 år d. 15/7, og Asta blev 4 år d. 19/7. Vi har både holdt fødselsdag for hele Simons familie og for bedsteforældre, oldemor og faddere i min familie. Clara havde nøje bestemt, hvordan sådan en 9-års fødselsdag skulle se ud med gaver, veninde på besøg til overnatning, shoppetur, McDonalds besøg og meget andet. Hun havde en rigtig dejlig dag! 

Hendes store fødselsdagsønske var et teenager-agtigt værelse (hendes egne ord), og til det fik hun nogle nye møbler, og malet fik sig en tur med maling efter eget ønske. Sikke en stor pige, vi har efterhånden.
Asta var også spændt på sin fødselsdag i år. Det har været første gang, vi har oplevet, at hun har set frem til den. Hun var begejstret over alt fra gaver og flag til gæster og kager. Jo jo, det er ikke sådan at blive 4 år :)