Sider

onsdag den 16. december 2020

Fra sommerferie til juleferie

Dér gik det efterår! Inden vi så os om, var det efterårsferie, og så snart den var ovre, var det nærmest december. Efteråret er bare gået så stærkt! Der har været temmelig stille her på bloggen, fordi jeg har haft mit deltidsstudie at tage mig af. Det er der gået mange aftenener med. Jeg håber, vi kan smide lidt mere ind fremover. 

Efterårsferie i Jesperhus med campingvognen

Martha blev 7 år d. 18/10

Dejligt sommervejr

Det har simpelthen været så skønt med det varme sommervejr! Vi har nydt være ude i haven hele dagen, spise is hver dag, bade i badebassinet og slås med vand, lave mad på bål, sidde på terrassen til langt ud på aftenen osv. Hvor har vi bare nydt det!

I søndags tog vi en tur til Vejlby Fed strand, der ligger tæt på Middelfart. En hel dag på stranden og bare bade, lege i sandet og slikke sol. Lige noget for pigerne at bade og lege med sand, og lige noget for forældrene at ligge på stranden og slikke sol og slappe af. Farmor og farfar kom også forbi hen på eftermiddagen og spiste eftermiddagskaffe med os. 

Omend vi har nydt den dejlige sol, er det nu også rart med lidt vand til haven, og det er rart ikke at skulle smøre pigerne ind i solcreme fra morgenen af :)