Sider

mandag den 27. februar 2023

Kobberbryllup og Lalandia

I tirsdags havde vi kobberbryllup. Det er  lidt at tænke tilbage på de seneste 12,5 år. De er fløjet afsted, og hvor er der sket meget i vores liv på den tid!

Mandag aften mødte knap 50 mennesker op af familie, venner, kolleger, nabo og missionshusfolk op med æresport, aftensang og aftenskaffe. Det var sådan en dejlig aften aften og overvældende med alle de mennesker, der var mødt op bare for at fejre os.

Tirsdag havde vi en dejlig rolig formiddag. Pigerne vækkede os med tegninger og gave, og der var god ro til at spise rundstykker og drikke morgenkaffe. Senere pakkede vi taskerne og tog i Lalandia.

Vi var i Lalandia i Billund tirsdag-lørdag. Det var dejligt at komme hjemmefra og bare hygge om vores lille familie. Der blev badet til den store guldmedalje, prøvet kræfter med skøjter og klatrevæg og ellers hygget med spil, gåtur, film og afslapning. Det var lige, hvad vi trængte til!






fredag den 17. februar 2023

Vinterferie

Pigerne har holdt vinterferie fra skolen denne uge. Simon og jeg har dog arbejdet, så ugen har stået på lidt blandet. Søndag-tirsdag var pigerne på ferie hos bedstemor og bedstefar. Det nød de i stor stil! Vi fik nogle glade og ivrigt fortællende piger hjem tirsdag aften. Og der blev hurtigt ro, da de blev puttet :) 

Onsdag og torsdag har været helt almindelige hverdage med SFO, og fredag havde jeg en fridag, så alle vi piger kunne holde fri sammen. Lørdag holdt vi MGP-fest til den helt store guldmedalje. Både Clara og Martha fik besøg af veninder, der skulle være med til MGP-festen, og der blev sunget og danset.

I dag har vi nydt en dejlig søndag med fastelavnsgudstjeneste med efterfølgende tøndeslagning og en gåtur om eftermiddagen i det dejligste solskinsvejr.