Sider

onsdag den 29. juli 2009

Børnepasning og besøg

I weekenden tog vi til Silkeborg. Alice og Brian skulle til bryllup på Langeland, så de havde spurgt, om vi ikke ville passe Marcus. Og selvfølgelig ville vi gerne det. Vi kom fredag aften til Silkeborg, og fra kørdag morgen kunne vi ellers lege far, mor og barn. Der var rigtig hyggeligt at tilbringe så meget tid med Marcus. Han er nu en kær lille dreng, men man skal godt nok stadig holde lidt øje med ham, for han er også lidt af en bølle til tider. Søndag eftermiddag tog vi så tilbage til Horsens. Lars kom med toget til aftensmad og blev ellers til i går. Det var rart at have ham på besøg et par dage. Når jeg alligevel ikke har noget arbejde, så går tiden hurtigere, når man har besøg. I går kom far, Gitte, Bjarke og Berit så for at hente Lars - og for at se min lejlighed. Simon havde en fridag i går, så ham og Lars bagte kanelsnegle til de kom. Det var nu også dejligt at se dem igen og høre om deres Norgestur. I indflyttergave af dem fik jeg fire klapstole, så nu har jeg mulighed for at få besøg af flere, uden at de er nødt til selv at tage stole med, hvis de vil sidde ned :) Skønt!
Ellers så er Simons læretid snart ved at være udløbet. Fredag er hans sidste dag som elev. Han starter så sin tid som svend med at tage en uges ferie. Så han holder fri hele næste uge. Den skal vi nok bruge på en tur til Tyskland for at købe proviant og måske et smut til Sjælland for at besøge Lise, Carsten og Emilie. Men intet er helt sikkert endnu, andet end at vi skal fejre Simons svendegilde om fredagen.

søndag den 19. juli 2009

Søndagstur til Silkeborg

Så er endnu en weekend ovre. Simon arbejdede fredag og lørdag, mens jeg sov ud efter 4 dage på Mørkholt. Det var nu ellers et par hyggelige dage. I dag tog vi så på søndagstur med Lars og Tove. Tove havde smurt madpakker inden kirke, så lige efter gudstjenesten tog vi til Silkeborg. Vi spiste vores madpakker ved en af søerne for derefter at køre til AQUA i Silkeborg.
Det var nu meget sjovt og spændende at studere en masse fisk og dyr, se nogle af dyrene blive fodret, røre ved fiskene og andre ting. Efter et par timers studering af alverdens fisk og vanddyr, fandt vi en græsplæne, hvor vi kunne drikke kaffe. Sidst, men ikke mindst, fik vi en fantastisk gammeldaws is ved det sted, hvor Hjejlen sejler ud fra. Det blev til en rigtig hyggelig dag.
I morgen starter hverdagen så endnu engang igen. Der er to uger til endnu, at Simon har sin sidste ferie, mens jeg bare søger arbejde på livet løs.

søndag den 12. juli 2009

Sommerferie...

Så blev det vist tid til at skrive lidt igen, langt om længe. Der er sket en masse de sidste par måneder, men jeg skriver bare lige det højdepunkterne.
Efter 1,5 times engelskeksamen kunne far d. 23/6 sætte den flotte røde hue på mit hoved. Endelig var tre års slid endt og man kunne juble. Selve dagen var ret afslappet. Simon, Far, Gitte, Bjarke, Lise, Alice og Marcus var med ude, da jeg fik huen på, og bagefter tog vi hjem til min lejlighed og fik rejemadder. Resten af dagen var bare stille og rolig. De følgende dage fulgte en masse studentergilder og festivitas. Til sidst orkede man bare slet ikke, fordi man var smadret og havde været til alt for mange fester inden for få dage.
Simon har haft ferie de første to uger af sommerferien, og så har han en uge senere igen, når han bliver svend. Det meste af ferien har vi brugt på at flytte for mig. Jeg har jo fået lejlighed i Horsens, så i sidste uge fik jeg nøglerne og dagene har stået på at pakke ud, hænge op, gøre rent og hvad der nu ellers skal til. Lejligheden er 48kvm stor og ligger for enden af gågaden, så det kan næsten ikke være bedre. Nu mangler jeg bare at finde et arbejde, hvilket jeg også ihærdigt er i gang med.
I går valgte vi bare at have en rigtig feriedag, nu hvor vi havde brugt det meste af ferien på at flytte. Så vi tog i Aqua Forum (badeland i Forum Horsens) og slappede bare fuldstændigt af bagefter. Det var nu lækkert med sådan en dag. Nu skal Simon så begynde på arbejde igen i morgen, og jeg tager et par dage på Mørkholt.