Sider

fredag den 16. december 2011

Snart jul

Så er det jo snart jul - puha, som tiden går hurtigt. 
Clara er begyndt at spise grød, hvilket hun er meget glad for. Det kan næsten ikke gå hurtigt nok med at få skovlet sådan en portion ind. Det er også lidt hyggeligt, at hun nu kan spise med sammen med os - hvertfald næsten. Simon synes også, det er lidt sjovt at kunne give hende mad... 

Clara blev 5 måneder i går. Det er underligt at tænke på alt det, der er sket på 5 måneder. Vi kan næsten ikke huske, hvordan det var, da hun var mindre og slet ikke kunne noget som helst. For hun kan godt nok meget nu, synes vi. Fx er hun begyndt at ville have fat i alt, der er på hylderne på puslebordet og så rode det ud. Det er jo sjovt, når man kan få fat i det. Hun er også begyndt at lege med sine fødder, så dem har hun fat i næsten hele tiden. Vi fik et par hjemmesko-rangler i barselsgave, som hun nogle gange får på. Det ser lidt sjovt ud, når hun så opdager, at der er køer på hendes fødder :)

I aften skal vi til juleafslutning med IMU. Det holdes ude ved Søren og Emilie Grysbæk, der liner op med den helt store julemiddag. Mmm, vi glæder os. Det plejer altid at være rigtig hyggeligt... 
Simon skal arbejde i weekenden, og så skal vi ellers til juletamtam i Aulum på søndag. Det glæder vi os til. Det er ved at være længe siden, vi har været sammen med fars familie. 
Og så går vi jo ellers så småt ind i den sidste uge inden jul. Vi skal lige have nået at købe den sidste julegave, men det burde ikke være så svært. 


Ingen kommentarer: