Sider

lørdag den 3. marts 2012

Fam. Mejer Holm i sommerhus


I denne uge har vi været i sommerhus ved Ørby Hage mellem Christiansfeld og Haderslev. Det var et lækkert lille sommerhus med kun 50m ned til Haderslev Fjord. Rigtig smukt og charmerende område.
Morgenudsigt fra køkkenvinduet
Vi har nydt bare at slappe af og være os tre. Clara havde fået en slem forkølelse i weekenden op til, så hun var lidt pylret de første par dage. Nogle dage har vi bare slappet af hjemme i sommerhuset, men vi har også været en tur i Tyskland, i Haderslev og Christiansfeld. I Haderslev var vi inde at se domkirken og ellers bare vandre rundt mellem de hyggelige gamle bygninger. I Christiansfeld var vi inde at se Brødemenighedens kirke, deres kirkegård og ellers også bare tulre rundt blandt de gamle huse. Og så skulle vi da lige have et par honninghjerter til eftermiddagskaffen :)

Clara har nydt at være på ferie. Det har været dejligt at se, hvordan hun bare har været glad for, at Simon også var der hele tiden. De kan sidde og snakke en masse sammen (bla-bla, da-da-da, ja-ja, la-la osv.).Hun har også fået sin første tand i ferien. Hun udvikler sig lynhurtigt. Her i denne uge er hun begyndt at bevæge sig fremad på maven, og hun forsøger ivrigt at komme op på knæene, som så resulterer i, at hun ligger og stritter med numsen. Meget yndigt! Hun har også lært at vise, hvor stor hun er, så det vil hun også gerne vise jævnligt - bare lige hvis vi skulle være i tvivl om det.

Vi kom hjem fra sommerhuset i dag og har bare brugt dagen på at pakke ud. Søndagen skal nok gå med afslapning, inden vi tager hul på den næste uge.
Vi har lagt billeder fra ferien ind i albummet.

Ingen kommentarer: