Sider

lørdag den 20. juli 2013

Clara 2 år

Så blev Clara 2 år. Tænk sig, at vi allerede har en datter på 2 år. Det er ikke til at forstå. Vi føler os lidt som nogle gamle forældre, men så er det jo godt at tænke på, at vi har søskende, hvis børn skal til at i skole. Så føler man pludselig ikke så gammel mere :)

Fødselsdagen blev fejret i fin stil. Clara fik en løbecykel af os i fødselsdagsgave. Den skulle hun op at prøve med det samme, hun fik den pakket ud. Det kunne kun gå for langsomt! Hun fangede hurtigt princippet, og kørte rundt i lejligheden resten af dagen, mens hun sagde "nrøøn", for sådan siger det jo, når man kører stærkt :) I Horsens får man en bog fra biblioteket, når man bliver 2 år, så den var vi oppe at hente om formiddagen. Og så fik vi da også læst lidt i bøger og leget i Bamses hus deroppe. Om eftermiddagen kom moster på besøg. Vi mødtes med hende nede i byen, Clara på løbecykel og jeg på gåben, så vi kunne få en is. Sjovt nok, så er Clara helt vild med is, så det faldt virkelig i hendes smag sådan at spise is os tre piger. Og så cyklede/gik vi ellers hjem igen.

Det var en rigtig hyggelig dag, som Clara nød i stor stil. Og der var ro, så snart hun var lagt i seng. Det er nu også hårdt sådan at blive 2 år :) Vi har lagt lidt billeder fra dagen ind i albummet.

Ingen kommentarer: