Sider

onsdag den 18. juni 2014

Sommer, sol og fødselsdage...

Tiden løber så stærkt! Vi nyder sommeren og solen i fulde drag i vores lille hus. Det er nu skønt sådan med terrasse og have, man bare lige kan gå ud i, og Clara kan bare løbe rundt, uden man skal tænke på trafik.
Vi er begge rundet et halvt skarpt hjørne og er blevet fejret godt af familie. Aldringen er begyndt at trænge sig på, kan vi mærke :)
I mandags startede Clara nede i den nye børnehave. Hun havde glædet sig meget, og hun snakkede om den hele eftermiddagen og aftenen, da hun kom hjem. Det er også en rigtig lækker børnehave, de er flyttet i. Hun er startet i udegruppen, men her den første stykke tid er alle i børnehaven for lige at finde sig til rette med de nye grupper, nye pædagoger og nyt hus. En fra vores bibelkreds går også i udegruppen, og Clara har rigtig fundet sammen med hende. Det er nu meget hyggeligt.
Martha er nede med feber igen. Hvad det skyldes er ikke til at vide, men det tager et par sygedage herhjemme. Det er lidt ærgerligt, for hun er så glad for at gå i dagpleje og være sammen med de andre børn. Heldigvis kommer Clara jo hjem om eftermiddagen. De er begyndt at have rigtig meget ud af hinanden og hygger sig rigtig godt sammen.


Jeg er ellers i fuld gang med at arbejde på det sidste eksamensprojekt og forberede den mundtlige eksamen på tirsdag. Det bliver nu godt at få sommerferie :)

Ingen kommentarer: