Sider

søndag den 12. juni 2016

Djurs Sommerland

Så er en dejlig weekend ovre, og vi har nydt den i fulde drag. 
Fredag var vi en tur forbi huset på Olgavej og rydde en smule op og køre på genbrugspladsen. Bagefter kørte pigerne og jeg til Løsning for at være der, mens Simon hjalp et vennepar med at flytte fra Horsens og til deres nye hus i Tørring. Han fik knoklet lidt og givet en hånd med. 

Lørdag var vi en tur i Djurs Sommerland med Simons familie. Det var en rigtig dejlig dag, hvor vi hyggede os alle sammen og prøvede diverse forlystelser. Det var dejligt at se, hvordan Clara stille foldede sig ud og skulle prøve forskellige ting - endda også alene. Så bliver man lidt stolt som forældre, at hun nu er ved at være så stor, at hun har mod på sådanne ting selv. Martha var også vild med forlystelserne. Der skulle bare ske noget for hende! Vi startede til formiddag og kørte hjem igen, da parken lukkede kl. 20. Det var nogle godt brugte børn og forældre :)


I dag har Simon og jeg hjulpet i køkkenet til et vennepars barnedåb. Det var dejligt at kunne give en hånd med og hyggeligt at se dem igen. Og så gik turen ellers hjemad til Bjerringbro med både trætte børn og forældre :) Det kan være, det bliver en hård start på ugen. Det må vi se, hvordan det går.

Ingen kommentarer: