Sider

torsdag den 29. september 2016

Sidste uge i Bjerringbro

Det er nogle underlige dage for tiden. Antal dage tilbage i Bjerringbro kan nu tælles på én hånd, og et kapitel heroppe er nu ved at være slut. Det er mærkeligt så småt at sige farvel til den tilværelse, vi har haft her i godt 2,5 år. Martha havde sidste dag hos sin faste dagplejemor i sidste uge, så hende har vi allerede taget afsked med. Det har nu ikke sagt Martha så meget. Hun glæder sig bare forfærdelig meget til at komme i børnehave! Vi var til afskedshygge ude hos Gerda onsdag aften, hvor vi spiste aftensmad sammen og bare hyggede os. Martha fik en vældig fin afskedsgave fra Gerda, nemlig en rygsæk med navn på - lige til at bruge i børnehaven. Og Martha har også flittigt haft den på ryggen siden!
I tirsdags var pigerne til Krudtugler for sidste gang, i dag blev de afsluttet hos ørelægen her i byen og i morgen har Clara sidste dag i børnehaven. Det er virkelig underligt sådan at tage afsked, og det er højst sandsynlig for altid. Det er trist at tænke på, at pigerne tages ud af deres relationer heroppe, men vi håber, de hurtigt falder til i Tørring.
Vores lille rækkehus er ved at være fyldt af flyttekasser. Man skal efterhånden kringle sig rundt omkring, men det er heldigvis kun for et par dage mere. Simon har en uge fri her omkring flytningen, så i morgen tager han ned og arbejder i huset. Så må han nå alt det, der kan nås, og så flytter vi ind på lørdag, som det står. Det kan vi nu også sagtens. Torsdag og fredag bruger vi herhjemme til at pakke ned og få ordnet huset, og på lørdag har vi en masse rare mennesker til at hjælpe os med at flytte det hele til Tørring. Vi glæder os helt vildt meget, og pigerne er også vældig spændte på det. Simon har fri mandag og tirsdag i næste uge, så der lige er ro på at falde lidt til i huset og få pigerne kørt ind i børnehaven.

Ingen kommentarer: