Sider

søndag den 11. december 2016

Juletur

I torsdags var vi på juletur hele den lille familie. Simon havde taget sig en fridag, så vi tog turen til Kolding. Først var i Kolding storcenter, hvor vi fik købt nogle julegaver, set juledukketeater og spist frokost på Jensens Bøfhus. Om eftermiddagen tog vi i legeparken og legede og hyggede med honningkager til eftermiddagskaffe. Og så besøgte vi oldemor Inger derefter. Vi nød i den grad alle sammen at have en dag bare med hygge og være sammen på tur, og det var skønt at få ordnet lidt julegaver og besøgt oldemor på samme tid.


 Fredag fik Clara nissen Gertrud med hjem fra børnehaven, så den har lavet diverse drillerier her i weekenden som at farve æg lyserøde, lagt pebernødder i chokoladejulekalendrene og lavet kakaomælk i mælkekartonen. Det er så sødt at se, hvordan Clara bare hele tiden er obs på, hvad der sker at mærkelige ting og sager, og alt kan forklares ved nissen :)
Lørdag havde jeg julefrokost med gamle efterskoleveninder. Vi var ikke så mange i år, men det er hyggeligt at se hinanden.
I dag har stået på afslapning, adventsgaver, gudstjeneste og koge klejner. En rigtig dejlig søndag!

Ingen kommentarer: