Sider

søndag den 14. maj 2017

Stor bededagsferie

Det har været en dejlig forlænget weekend. Hvor har vi nydt, at der har en dag ekstra at holde fri! Vi har nydt det gode vejr, sat trampolin op, plantet ud i køkkenhaven og ellers bare hygget os herhjemme. Det er skønt sådan med et par dages afslapning. Simon er gået i gang med at skrive svendeopgave, så der har været en del lange dage her på det sidste, så det har været godt til vores lille familie at have fri sammen.
Lørdag var vi til kobberbryllup hos Maria og Martin. Det var en meget festlig eftermiddag og aften med hygge, leg, god mad og dejligt selskab.
I morges blev jeg vækket på sengen af Clara og Martha, der meget spændte kom med hver deres gave til mors dag. Specielt Clara havde været meget spændt siden fredags, hvor hun fik sin gave med hjem fra skole. De var simpelthen så kære! Clara havde lavet en fin nøglering og en flot farvelagt tegning med "mor" i midten, og Martha kom med en strikkeopskrift på en sweater, jeg er temmelig vild med. Det er ikke så tosset at være mor til sådan et par skønne tøser :)
I næste uge starter jeg så med de første aftenvagter og nattevagt på arbejde. Det bliver spændende at prøve det og se, hvordan det hele kommer til at gå.

Ingen kommentarer: