Sider

mandag den 19. februar 2018

Vinterferien slut

Så er en dejlig vinterferie slut, og vi er begyndt på hverdagen igen. Det var skønt at have en uges fri, og vi nød at have en rolig hverdag med tid til det, man lige havde lyst og god mulighed for at lade op igen. Simon havde fri fra onsdag middag og så torsdag. Ugen stod på hygge og forskellige mindre udflugter.
Den først weekend fik Simon hjulpet Christian og Vivi i Bøgballe, og Martha og Clara fik leget med "kusine" Ida. Vi fik også fejret Bedstemors fødselsdag med hele familien, hvor vi også slog katten af tønden. Clara blev kattedronning ved børnenes tønde og var noget så stolt!
Ugen gik med besøg hos Moster Alice, besøge den lille ny fætter Bertel i Århus, aftensmad på Bone's, en tur i løveparken, og ellers har vi nydt både det sjove snevejr og det skønne solskinsvejr, der af og til har været.
 

I lørdags var vi til MGP-fest sammen med to andre familier fra Claras klasse. Tøserne havde en vældig fest, og den fik ikke for lidt med pynt, disko-lys og snacks. Og det var også hyggeligt, at vi voksne sådan havde tid til at snakke sammen - mere end når man afleverer og henter i skolen. I går var Clara og Martha i Herning for at se "Disney on ice", som de havde fået billetter til af farmor og farfar i julegave. Det havde været en stor oplevelse, og de havde havde haft en dejlig dag sammen med den andre fætre.

Ingen kommentarer: