Sider

mandag den 16. april 2018

Sygdom, sygdom og sygdom

Vi orker ikke mere sygdom herhjemme! Jeg fik ellers fint sagt i sidste weekend, at vi vist var ved at være ovre vinterens sygdom, og at foråret så nok endeligt var på vej. Det holdt knap et døgn, så måtte vi hente Martha i børnehaven med feber, og senere på dagen kastede hun også op :( Hun var afsted torsdag i børnehave, men fredag måtte vi igen hente hende efter et par timer. I dag har hun været i fuld vigør igen :)
Asta havde lydt som en søløve siden søndag eftermiddag, men vi troede egentlig, det bare var hendes astmatisk bronkitis, der var i udbrud. Men efter hendes lur, havde hun 39,9 i feber og vejrtrækningsbesvær, så vi tog til lægen med hende, der sendte os til børnemodtagelsen i Skejby. Her blev vi senere indlagt på børneafdelingen med falsk strubehoste. Vi kom dog hjem igen tirsdag middag, men hun blev hjemme fra dagepleje resten af ugen.
Vi venter på lægen

Morgenmad på børneafdelingen - og man er vel en god dukkemor :)

Fredag morgen gik jeg hjem fra nattevagt med feber, hoste og ondt i halsen, og siden er der også stødt en ordentlig omgang forkølelse til. Jeg har ligget i sengen hele weekenden, og er stadig ikke på benene endnu. I dag har jeg dog ikke haft feber og ondt i halsen, så der kan spores lidt bedring.
Nu håber vi bare, vi snart kan få lov at slippe helt for al den sygdom, men vi tør snart ikke sige det højt mere : )

Ingen kommentarer: