Sider

mandag den 6. august 2018

Sommer og sol

Vi har i den grad nydt sommeren! Det har været skønt, skønt, skønt at have ferie i dette fantastiske sommervejr, og vi har bare nydt sommeren i fulde drag.
Vi har fejret Clara 7 år og Asta 2 år. Det er næsten ikke til at forstå, at de bliver så store. Tiden går så stærkt, og vi føler snart ikke, vi har små børn længere.

I sidste uge var vi på Skovgårde Bibelcamping. Det var skønt at være afsted i campingvogn igen, selvom det var temmelig varmt i det vejr. Men vi klager ikke - vi nyder det blot. Der var godt forkyndelse, lækkert musik, og pigerne elskede at være til børnemøder i deres aldersgrupper. Vi var afsted sammen med 3 andre vennepar, og det er dejligt at se børnene, der bare leger sammen hele dagen, og det er rart at have lidt voksentid sammen om aftenen, når ungerne er puttet. Og denne gang kunne vi invitere dem alle på kaffe i vores STORE fortelt :)
I dag er hverdagen så begyndt igen. Lige på og hårdt da alle 5 mand skulle ud af døren i morges kl 6.30. Men pigerne har nydt at komme tilbage til deres venner, og det bliver også fint at komme ind i hverdagens rutine igen. Snart begynder fritidsaktiviteter jo også igen.

Ingen kommentarer: