Sider

onsdag den 1. maj 2019

Påskeferie

Vi havde en skøn, skøn påskeferie! Den første weekend sendte vi pigerne på ferie i Aulum, så Simon og jeg kunne knokle hjemme i indkørslen. Vi fik gravet et bed væk og skrabet et lag jord af langs indkørslen for derefter at lægge flis på. Det har givet noget mere brugbar plads i indkørslen, hvilket bestemt også er nødvendigt, når man skal have plads til campingvogn, trailer og to biler.
Palmesøndag tog vi til Aulum for at besøge bedstemor og bedstefar og samtidig også deltage til Økodag. Det var en dejlig dag, og pigerne havde haft en skøn miniferie hos bedstemor og bedstefar.
Tirsdag tog vi til Harboøre på camping. Det var en skøn følelse at lufte campingvognen igen, og hvor er det betagende og fantastisk at være ved Vesterhavet. Vejret tilsmilede os, og vi nød solens dejlige varme både på campingpladsen og på stranden. Bedst var det at finde læ bag en bunker og så ellers slikke solens dejlige stråler. Vi brugte mange timer nede ved havet med at finde sten, dyppe tæerne, flyve med drage, og hvad man ellers laver på stranden. En tur i Kystcenteret og Sneglehuset i Thyborøn blev det også til. I den grad et par skønne dage og godt til vores lille familie at komme lidt væk fra hverdagen. Lørdag kørte vi hjem igen, skønt vi nemt kunne have brugt flere dage deroppe.
Påskedag var vi til gudstjeneste i Øster Snede. Hvor var det dejligt at fejre påskedag i en propfyldt kirke! Om eftermiddagen tog vi hjem for at besøge farmor og farfar.

Pigerne var vilde med Sneglehuset i Thyborøn!

Bunkerne blev udforsket både indeni og udenpå

Pigerne hygger sig, og far flyver med drage

Den sidste aften så Martha, Clara og jeg solen gå ned i Vesterhavet

Ingen kommentarer: