Sider

fredag den 10. januar 2020

Jul og nytår 2019

Vi har haft en dejlig jul og et godt nytår! Juleaften fejrede vi herhjemme bare os 5. Det var sådan en dejlig aften helt i pigernes tempo. Det er så skønt at kunne have ro på og bare give pigerne fuld fokus, og hvor er det fantastisk at se, hvordan de er spændte og glædes over det hele. En helt igennem fantastisk dag og aften!
Juledag blev traditionen tro tilbragt hjemme, så der var god tid til at lege med gaver, spille spil se film og gå i nattøj hele dagen. Juledag er næsten i lige så høj kurs som selve juleaften 🙂 Til aftensmad kom farmor og farfar forbi og spiste rester af and og ris a la mande og så alle gaverne.
D. 26. var vi i Aulum hele dagen. Selvfølgelig skulle pigerne også have gaver med derop og vise frem. I Aulum var også moster Alice, moster Berit og oldemor. Alle tre i høj kurs hos pigerne.
Nytåret fejrede vi hjemme hos os sammen med en par gode venner fra Ølholm. Det er dejligt at se, hvordan børnene hygger sig sammen, og de var vældig fascinerede af fyrværkeriet. Det er sjovt at se, hvordan de begejstres af det, og de største at børnene fik også lov at være med til at tænde krudt sammen med fædrene. D. 1/1 skulle jeg på dagvagt. Det var en lidt strenge dag, jeg kom igennem den, og da jeg kom hjem fra arbejde, smed vi madrasser på gulvet i stuen, så alle kunne ligge med dyner og se film (eller tage en lille lur🙂).
Også er vi ellers startet på hverdagen igen. Pigerne startede i mandags i både skole og børnehave. De to store glædede sig meget til at se deres venner igen, og specielt Martha nyder at suge til sig af ny læring i skolen for tiden.

Ingen kommentarer: