Sider

søndag den 10. maj 2020

Årets første campingtur

Så kom vi endelig på årets første campingtur. Det havde vi set frem til længe! Vi var på Odense City Camp - et ophold Simon havde vundet i en Facebook konkurrence. Vi tog afsted torsdag efter arbejde og kom hjem sidst på eftermiddagen i dag. Vi har haft fantastisk vejr til at campere.

Fredag lejede vi en kano og sejlede på Odense Å helt ind til centrum. En smuk, idyllisk tur gennem flot natur, Odense Zoo og under broer. Pigerne synes også, det var sjovt at prøve at sejle kano. Vi gjorde holdt ved Munkemose og fik eftermiddagskaffe og en is, og så gik turen ellers tilbage ad åen igen.
Lørdag var vi inde at se lidt af det gamle Odense by bl. a. H.C. Andersens Hus, men alt har jo lukket for tiden pga. corona. Det blev dog til lidt osen og shoppen - lige i pigernes ånd :) Sidst på eftermiddagen kom farmor og farfar forbi på motorcykel - og de havde taget is med.
I dag blev så bare afslapning, leg på legepladsen, spil i forteltet og pakken sammen. Det har virkelig været en dejlig weekend, og hvor har vi nydt at komme lidt ud og væk fra hverdagen.

Ingen kommentarer: