Sider

lørdag den 11. juli 2020

Camping i Nordjylland

I uge 27 skulle vi have været på Ordet og Israels sommerstævne, men da dette var aflyst i år, valgte vi at tage på camping i Nordjylland. Vi boede på en campingplads i Ålbæk, lidt syd for Skagen. Det var en dejlig uge med mange dejlige oplevelser.

Vi fik set Råbjerg Mile, den tilsandede kirke, Grenen, Vippefyret og en masse af den flotte natur.



Tirsdag var vejret meget ustabilt med store byger, så vi kørte til Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. Det var spændende! Vi måtte også lige ned at se til vesterhavet, der havde temmelig store bølger på den dag. Vi fik også set Oslo-færgen sejle ind og lægge til.
Torsdag cyklede vi ind til Skagen (21km). Vi var lidt spændte på, om pigernes ben kunne holde til det, men hvor var de bare seje! Vi brugte omtrent 1 time og 50 min inklusiv spisepauser, tissepauser og et enkelt styrt. Og så var det dejligt nemt at komme rundt i Skagen, når vi nu var på cykel. Vi fik både set Bamsemuseet og Kystmuseet og en tur op i Skagens vandtårn - sikke en udsigt!

Claras mål for ugen var at bade hver dag, og det fik hun også gjort. Den sidste dag var dog kun lige ned og op, da vejret var temmelig koldt. Vi andre fulgte også med de fleste andre dage. Sikke en dejlig uge!

Ingen kommentarer: