Sider

søndag den 31. oktober 2021

Efterårsferie

Vi holdt alle 5 efterårsferie hele sidste uge. Hvor var det skønt at trække stikket fra hverdagen, der ellers kører for fuld drøn med arbejde, skole, fritidsaktiviteter og meget andet indimellem.

Lørdag-onsdag var vi på camping i Odense. Det var dejligt at komme afsted med campingvognen for sidste gang i denne sæson. Vi elsker jo at være afsted i den, og det er virkelig en ferieform, vi holder meget af. 

Vi havde inviteret farmor og farfar med i en hytte og tilbragte lørdag-tirsdag sammen med dem. Vi havde taget cykler med, så vi nemt kunne cykle rundt i Odense. Det var fantastisk! 

Søndag cyklede vi ind til Danmarks Jernbanemuseum og så på tog i alverdens afskygninger. Det var spændende, sjovt, og der var mange ting af røre og pille ved. 



Mandag fejrede vi Marthas 8 års fødselsdag med græskarudskæring, ose-tur i Odense gågade og aftensmad på Jensens Bøfhus. "Den bedste fødselsdag nogensinde" som Martha kaldte den :) Store pige altså!


Tirsdag brugte vi hele dagen i Den Fynske Landsby, og sagde farvel til farmor og farfar, der kørte hjem sidst på eftermiddagen. 


Onsdag måtte vi desværre pakke sammen i silende regn og en temmelig mudret plads, så det gav lidt udfordringer at få teltet tørret, da vi kom hjem.

Resten af efterårsferien blev brugt på diverse legeaftaler, overnatninger, husligt arbejde herhjemme og fødselsdagsfejring for Martha og moster Berit for hele min familie. Det var en god måde at slutte ferien af på sådan at være sammen med hele familien.

Martha havde sparet sammen til at få lavet huller i ørerne, så det blev lavet i ferien.

Ingen kommentarer: