Sider

søndag den 20. februar 2022

Vinterferie

En dejlig vinterferie er gået. En uge hvor der har været plads til afslapning og hygge.

Clara var til spring-dag på Vesterlund Efterskole den første lørdag i ferien. Hun var helt vild med en hel dag fuld af springgymnastik - og godt træt derpå :) Imens Clara var til spring-dagen, pakkede vi andre bilen, og efter vi havde hentet Clara, kørte vi videre mod Bork. Her havde vi 4 dage i et sommerhus, vi havde lånt af min kollega. Det var dejligt at komme lidt hjemmefra, og det var skønt bare med tid til afslapning, spil, ture langs vandet, boblebad, og hvad vi ellers fandt på. 




Vi var på gåben ned til Bork Havn, og to eftermiddage måtte vi lige ud at mærke på Vesterhavet ved Nymindegab. Der var godt gang i blæsten og bølgerne, men hvor er det Vesterhav dog fascinerende. Vi tjekkede også et par bunkers ud og gik tur i klitterne. Tirsdag var vi på tur til Tipperne, der er et fredet fugleområde tæt på Bork. Her kunne vi fra et fugletårn se langt omkring, og vi så da også et par rovfugle og en fiskehejre. 




Simon havde kun ferie mandag-tirsdag, så resten af ugen hyggede vi piger os. Onsdag fik vi besøg af en af mine kolleger og var kreativ sammen med hende. Torsdag var vi på besøg hos farmor og farfar, og fredag skulle vi været taget op til bedstemor og bedstefar, men det måtte udskydes pga. corona. Det blev i stedet til nogle legeaftaler, bagning og oprydning herhjemme. Simon har fredag-lørdag arbejdet med at sætte en akkutstikvæg op i køkkenet i håb om, at lyden kan blive lidt bedre i vores køkkenalrum. Lørdag eftermiddag tog vi dog en tur i Klovborg Kino og så "Syng 2" allesammen.

Alt i alt en rigtig dejlig vinterferie med plads til alt, hvad sådan en uge kan indeholde af gode ting. Dog håber vi, at corona snart er ovre igen i Aulum, så vi kan tage på tur op til bedstemor og bedstefar igen. 

Ingen kommentarer: