Sider

søndag den 13. august 2023

Vi trækker det sidste ud af sommerferien

Vi trækker det sidste ud af sommerferien. Nuvel, Simon og jeg har været i gang i to uger nu, men den hverdagen for os alle 5 venter først fra i morgen.

Fredag aften tog vi på en spontan tur og nød det lune vejr . Vi pakkede rygsækken med trangia og aftensmad, og så kørte vi afsted til Sukkertoppen ved Klostermølle. Det er et smukt område med Gudenåen, Mosssø og  bakkedrag med udsigtspunkt. Her er den smukkeste udsigt så langt øje rækker. Vi vandrede til tops og nød udsigten, mens vi spiste aftensmad lavet på trangia.




Lørdag stod på husligt arbejde og åbent hus hos spejderne. Clara deltog i arrangementet hele dagen og overnattede til i dag. 

I dag havde vi endelig mulighed for at komme til gudstjeneste i Broen igen. Hvor var det dejligt at være der igen! Og sikke en skøn gudstjeneste for fulde huse! Eftermiddagen tilbragte vi på campingpladsen her i byen, hvor Clara havde inviteret nogle veninder til en fødselsdagsis. 

I morgen venter hverdagen så igen. Det bliver godt til pigerne at få en fars rytme igen, se vennerne og blive udfordret i skolen. 7 ugers ferie blev lidt lang til sidst... 


Ingen kommentarer: