Sider

søndag den 22. oktober 2023

Efterårsferie i Sverige og Martha 10 år

Så er efterårsferien slut, og vi har nydt at have en uge fri fra hverdagen. Det har været rigtig godt til os at have tid til bare at være os 5 sammen. Hverdagen går tit lidt hurtigt, og så er det godt at få tanket op på familiekontoen. 

Efterårsferien indledte vi med at fejre fødselsdag for Martha, hvor vi havde inviteret hele familien Holm. Der måtte omrokeres lidt i køkkenet og stuen, men der blev en plads til alle, og det var dejligt at være sammen hele baduljen og fejre Martha. Hun havde også glædet sig meget til dagen og forberedt både Kahoot, saxofon koncert og banko ude i haven. 

Mandag morgen kørte vi til Sverige. Vi havde lejet en hytte mandag til lørdag på Öland i et sommerhusområde ned til Kalmar Sund. Dagene bød på Kalmar Slot, Borgholm slot, vandretur i Ölands smukke natur -  med pandekager på trangia undervejs,  Kalmar Län museum, hygge og spil i hytten og selvfølgelig glass og en masse godis :) Historie og natur er noget, alle i familien nyder. De første dage var der smukt klart efterårsvejr, men det blev lidt mere blæsende hen mod slutningen, og vi kørte hjem til Danmark i regn og vind. Skidt med det, når man bare skal sidde i en bil. 

Kalmar slot

Vandretur i Nunnedalen

Pandekager på trangia


Borgholm slot

Udsigt fra Borgholm slot ud over Kalmar sund

Onsdag fyldte Martha så 10 år. Det var en stor dag, og dagen blev helt sikkert fuldendt, da hun fik en symaskine i fødselsdagsgave. Den blev hurtigt sat til og produktion af tasker, tørklæde og halsedisse sat i gang. Hun havde ønsket, at vi skulle ud i naturen på dagen, så vi tog med vandretur på Öland. Frokosten bestående af pandekager med sukker blev tilberedt på trangia, da der var frokostpause. Aftensmaden spiste vi ude på pizzaria. 

Karlevik runesten


Nu venter hverdagen igen, og det er også helt okay. Både ferie og hverdag kan noget særligt for sig.

Glass må der til 

Ingen kommentarer: