Sider

søndag den 7. december 2008

Så er det blevet december...

Hvad er der lige sket siden sidst? Jah, tiden flyver hvertfald af sted. Weekenderne er gået diverse ting. I sidste weekend fejrede vi Martins 60 års fødselsdag. Det var en rigtig god weekend, og hvor var det skønt at få lov at fejre ham. I denne weekend har vi så fejret Marias 25års fødsesldag. Det var også en rigtig hyggelig lille fest med det nærmeste familie. Ellers har der også været tid til en lille smuttur til Tyskland, hvor vi lige var inde at hilse på Hans og Inger i Kolding på vejen derned. Så er der også købt proviant til julen.
Simon knokler ude i butikken i Horsens. Selvom vi har finanskrise, så er der stadig en masse kunder her op til jul. Han kan dog se frem til et par fridage i julen (tror jeg). Men han tjener boksen på weekenddagene, så der er stor julegave til Gitte :) Ellers er han ved at indse, at han nu snart skal til og af med polo'en, nu når Thomas kommer fra Tanzania, så han er på udkig efter en ny en. Det er jo svært at undvære en bil, når man har vænnet sig til at have en.
Gitte fik sin opgaveformulering til SRP i fredags, så nu skal hun bare bruge de næste to uger på at skrive 20 sider, og så er der ellers juleferie. Sikkert den bedste nogensinde. Det er nu ellers rart ikke at skulle i skole hver dag, men at kunne disponere sin tid derhjemme. Så er det også tilladt at sove længe en dag eller to.

Ingen kommentarer: