Sider

fredag den 7. maj 2010

De sidste tider...

Så er de sidste tider (som vi kalder dem hernede) begyndt. Det er virkelig trist, at det allerede er nået så vidt. Vi ser virkelig tilbage på fire fantastiske måneder hernede. Denne uge har vi haft undervisning indtil tirsdag, og de sidste dage er der anderledes program på. Vi er begyndt på hovedrengøringen her i huset, og onsdag brugte vi  hele eftermiddagen og lidt til på Gai Beach, der er et strandområde med friluftsbad og adgang til Genesareth sø. Det har været rigtig lækkert vejr, og det var rigtig lækkert at bade i det lidt køligere vand.

Som bonus-info kan i få at vide, at vi er blevet rigtig lækkerbrune, så det bliver dejligt at komme hjem til jer blege danskere :p Torsdag stod den på rengøring hele dagen - 10 stive timer med skrubning, pudsning og vasken.
I dag har vi været på fredagstur. Først besøgte vi kibbutz Kinneret. Her fik vi en fin rundvisning af en rigtig garvet, halvgammel kibbutzmand. Det var meget hyggeligt, og de havde en fantastisk lækkert butik med krydderier, te, nødder og alverdens godt!
Bagefter tog vi til En Gev, hvor vi spiste frokost på restaurant. Turen sluttede af med en sejltur på søen fra En Gev til Tiberias. Vi gjorde holdt midt ude på søen, hvor Oddmar underviste om Jesus, der stilner stormen. Fantastisk at høre om, når man netop sidder det sted, hvor det skete!

I aften er lovsang og delerunde, i morgen gudstjeneste for sidste gang og så ellers afskedsmiddag og hygge om aftenen. Søndag tager vi så alle afsted herfra om formiddagen. Snøft...

Ingen kommentarer: