Sider

søndag den 2. maj 2010

Tabor, Megiddo og grill

Så er der snart ikke flere fredagsture tilbage. I fredags var vi på den andensidste. Snøft...
Fredagsturen denne gang til først til Tabor bjerg. Efter traditionen var det her, hvor forklarelsen skulle finde sted, men egentlig er det mest sandsynligt, at dette skete på Hermonbjerget. Anyways, så tog vi derop langs en meget snørklet vej for til sidst at ende på toppen, hvor der sjovt nok ligger en kirke. Surprise! Der er god udsigt oppe fra Tabor, men desværre var vi der så tidligt på formiddagen, at der stadig var forholdsvis diset.

Bagefter tog vi Megiddo, der også er kendt som Harmagedon eller Armageddon. Denne by har været en meget central by op igennem historien. Faktisk så består ruinerne af 25 lag. 25 forskellige byer bygget ovenpå det samme sted op igennem tiden. Kong Salomo havde fx et større mængde af heste staldet i Megiddo. Megiddo eller Harmagedon er også kendt fra Åb. 16,16. Mange messianske jøder mener, at der netop i Megiddo engang skal stå et stort slag, hvor Satan skal slås.

Til sidst tog vi til Gan Hashlosha, hvor der er varme kilder. Her badede, grillede og hyggede vi. Det var enormt lækkert at bade i det flotte, klare blå vand, der havde en temperatur på omkring 27 grader.
I denne uge underviser John West, der bor her i Israel. Han underviser om Peter hovedsageligt ud fra Peters to breve. Der er kun undervisning det halve af ugen, da der er et særskilt program med rengøring og hygge de sidste par dage.

Ingen kommentarer: