Sider

torsdag den 7. juli 2011

Vi venter og venter...

Som tiden dog går langsomt lige for tiden. Vi synes selv, vi er klar til, at Blyp kommer, men hun lader åbenbart vente på sig. Det forstår vi ellers ikke, eftersom hun er begyndt at lide ret meget af pladsmangel derinde. Jordemoderen har også sagt, at det er en robust baby (ikke en sværvægter), som vi venter os, så det kan da ikke blive ved med at være dejligt derinde. Men selvom vi venter med stor spænding på hende, så nyder vi også den sidste tid, hvor det bare er os to. Fx tog vi en dag ud på en strand og indviede vores nye Smokey Joe.

Her i weekenden var vi på Ordet&Israels sommerstævne i Fjellerup samt til bryllup i Ålborg. Det var rigtig dejligt at være på sommerstævne igen og se mange af dem, vi var i Israel med, få rigtig god undervisning og forkyndelse, og så er der bare en særlig stemning blandt Israelsvenner :) Søndag var der besøg af Arthur Avnon (Israels ambassadør i Danmark). Det var et meget spændende besøg, og sikkerheden var dog også helt i top. Han ankom med politieskorte og havde sine bodyguards med. Tænk sig altid at leve under sådanne forhold... Lørdag tog vi til Louise og Benns bryllup i Ålborg. Det var en dejlig dag og en dejlig fest, selvom vi tog hjem før tid for at have lidt energi til resten af sommerstævnet.

Nu venter vi så bare på, at tiden skal gå. Det kan godt være nogle lange dage herhjemme, når Simon er på arbejde, men forsøger at bruge tiden på at bage, gøre rent og andre gøremål for at tiden ikke skal gå alt for langsomt.

Ingen kommentarer: