Sider

onsdag den 27. juli 2011

Vores kære datter

Så kom vores kære datter, Clara, til verden! Det skete fredag d. 15/7 kl. 22.25 til den smukkeste solnedgang. Fødegangen ligger på 6. etage på Horsens sygehus, så der var en vældig flot udsigt. Om formiddagen havde jordemoderen skønnet hende til at veje ca. 3900g, men da hun kom ud, viste det sig, at hun faktisk vejede 4568g og målte 55cm. En sund og velskabt baby, der fra starten havde voldsomt lyst til at sutte og åbenbart også skide mor til ud over hele maven. Sådan kan det jo gå :)

De efterfølgende dage på sygehuset fra præget af en masse barselsbesøg - vi ville jo gerne vise hende frem. Tirsdag middag tog vi så hjem fra sygehuset. Det var dejligt at komme hjem til almindelige omgivelser og stille finde sine roller i familien. Det kræver jo lidt med sådan en lille stump i huset, men Clara er nu meget let at passe for det meste.

Hun er begyndt at kigge utrolig rigtig meget, så man kan have øjenkontakt med hende rigtig længe af gangen. Sundhedsplejersken var også imponeret over, at hun allerede nu er så god til øjenkontakt og at fokusere, at vi er begyndt med forskelligt legetøj til at stimulere hende. Hvilken udvikling der dog hurtigt sker!

Simon måtte tilbage på arbejde allerede torsdag, men vores familie har været rigtig gode til at støtte os og komme på besøg, så man ikke skulle være helt alene med sådan et lille barn så hurtigt. Det har været rigtig dejligt, og vi nyder, at de også gerne lige tager en opvask eller lignende.
I næste uge regner vi med at tage på Skovgårde Bibelcamping. Simon kan nemlig få sin barsel i uge 31+32, så vi vil gerne holde lidt ferie sammen og komme lidt væk. Det glæder vi os meget til, men er også lidt spændte på at have sådan en lille størrelse med. Heldigvis er bedsteforældrene dog ikke længere væk end et par gader på campingpladsen...
Vi har lagt lidt billeder ind i fotoalbummet, så tag et kig hvis det lyster...

Ingen kommentarer: