Sider

mandag den 7. oktober 2013

En dejlig weekend

Så er endnu en ny uge startet igen oven på en rigtig dejlig weekend.
Fredag besøgte vi farmor og farfar. Clara havde selv været med til at købe fredagsguf, så det hyggede hun rigtig med under dynen til Thomas Tog, inden hun skulle i seng.
Lørdag var jeg til Outlet messe i Herning sammen med Alice. Det var rigtig hyggeligt, omend lidt dyrt - eller det er jo ikke dyrt i forhold til hvis man købte alt i butikkerne :) Imens var Clara og Simon en tur i svømmehallen. Clara elsker at bade, og hun fortalte vidt og bredt om det, da jeg kom hjem fra Herning. Hun er hvertfald klar til at tage derop engang igen snart, og som hun siger, så skal mor også med. Om aftenen tog vi ud at spise alle tre. Det var 4 år siden, Simon og jeg blev forlovet, så det fejrede vi på en cafe her i Horsens. Det var meget hyggeligt og lækkert med mad ude.


Søndag besøgte vi Maria og Martin i Århus. Det er så hyggeligt at se, hvordan August og Clara bare leger og hygger sig rigtig godt sammen!
Nu er vi så startet på en ny uge. Det er den sidste uge i skole inden barsel for mit vedkommende, og Simon får for første gang i mange år efterårsferie på fredag. Mon de også har skolernes motionsdag på teknisk skole? :)

Ingen kommentarer: