Sider

mandag den 30. september 2013

En lille udflugt til Århus Universitetshospital

Clara var til kontrol med sit jordbærmærke oppe på Århus Universitetshospital i dag, så da Simon og jeg begge har pendlerkort og kan tage Clara gratis med på kortet, så lavede vi en lille tur ud af det. Så vi tog toget fra Horsens alle 3 og derefter bybus i Århus for at komme hen til P.P. Ørumsgade. Clara var ellevild med turen! Hun har nogle gange været med nede at hente en af os på stationen, hvis vi kom sent hjem fra skole, så hun er meget interesseret i de store tog. Så det var en stor oplevelse selv at skulle køre med i dag. Vi havde også pakket en lille rygsæk til hende med madpakke, drikkedunk og hvad man nu ellers skal have med, når man tager på tur i tog. 

Oppe på Århus Universitetshospital var de fint tilfredse med hendes jordbærmærke. Faktisk så tilfredse at de ikke ser nogen grund til, at vi skal blive ved med at komme til kontrol med hende, fordi det svinder så hurtigt og pænt ind. De regner med, at det sikkert er helt væk, når hun begynder i skole, og at man ikke kommer til at kunne se, at det har været der. Så det er jo bare super! Vi bliver dog gemt i deres kartotek, sådan at hvis der skulle ske noget uventet, så kan vi hurtigt komme igennem deroppe. 
Efter kontrollen tog Simon i skole, og Clara og jeg tog ind i Bruuns for at købe en chokoladebolle og nye vanter til Clara. Dem var hun meget stolte over. Og så gik turen ellers hjem med tog igen. Det var en træt og oplevelsesmættet lille pige, der sad pænt og kiggede ud af vinduet på vej hjem i toget :)

Ingen kommentarer: