Sider

søndag den 9. marts 2014

Flyttet til Bjerringbro

Det er godt nok længe siden, vi sidst har skrevet her på bloggen. Der er sket så meget, og der har været nok at bruge tiden på. Vi er flyttet til et fint lille rækkehus i Bjerringbro, som vi nyder i fulde drag. Det er skønt at bo i noget, der er lidt bedre indrettet, lidt større og så med en lille have til. Flytningen er gået ganske fint, men vi mangler stadig at få hængt et par lamper og hylder op. Ellers er vi ved at være helt på plads.
Jeg går hjemme med begge piger for tiden. Vi har først kunne få plads til Clara til 1/4, så vi to piger går hjemme, som Clara siger. Der er nok at se til med de to tøser, men vi hygger os nu også. Vi går i legestue i missionshuset hver tirsdag, og vi er også begyndt i en mødregruppe. Clara går meget op i, at hun går i mødregruppe. Det er hun meget stolt af og iagttager babyerne meget nøje - og så gør hun det samme med sine dukker bagefter. Jo, hun er en god dukkemor :)
Vi er begyndt at komme i missionshuset hernede, og det er rigtig godt. Der er en del børnefamilier, så Clara har også allerede fået legekammerater.
Nedenfor kommer lige et par billeder fra flytningen.


Sidste billede i den gamle lejlighed

Clara hjælper farmor med at sy gardiner

Clara hjælper far med at sætte den nye vaskemaskine til

Ingen kommentarer: