Sider

mandag den 21. april 2014

Glædelig påske

Vi har haft en rigtig dejlig påske! Vi har været sammen med næsten al vores familie, været en tur i Givskud zoo, nydt det gode vejr og ellers bare nydt at have fri.
Morgenhygge i sengen

Lørdag var vi i Givskud Zoo. Vi har årskort dertil, men der er blevet lidt længere derhen, efter vi er flyttet til Bjerringbro. Vi var også ret spændte på, hvor det lige skulle gå med begge piger og det hele, men det var bare en super god dag og rigtig dejligt at være afsted på familietur. Clara nød alle dyrene, legepladsen og madpakken i stor stil, og Martha opførte sig rigtig pænt med at sove i barnevognen det meste af tiden. Clara var SÅ begejstret over alle dyrene, at hun sad og råbte inde i bilen, da vi kørte rundt mellem dem :)
Vi venter i spænding på at komme ind :)



Det er ret sjovt at få lov at køre bilen


I dag har vi bare haft en slappe af dag efter et par dage på turne rundt til familie. Det er dejligt at være hjemme, have god tid til at lege og hygge og så også få ordnet lidt, så vi er klar til den kommende uge.
Jeg starter i skole i morgen efter endt barsel. Det er ret så underligt, at det halve år allerede er gået, og man kan da godt have lyst til lige at tage et par måneder mere. Omvendt glæder jeg mig også rigtig meget til at komme i gang. Jeg synes jo, det er spændende. Simon har heldigvis et par ugers orlov, så han kører Martha ind i dagpleje. Og så er der lige ro på til at starte op på studiet, inden det for alvor går løs med en hverdag, hvor vi alle 4 skal afsted fra morgenen.

mandag den 7. april 2014

En dejlig weekend

Så er endnu en weekend fløjet afsted. 
Lørdag skulle jeg til polterabend i Århus, så Simon og pigerne blev passet ved Maria og Martin. Det passede så fint, at det meste af polterabenden var i området, hvor Maria og Martin bor, så jeg kom bare forbi, når det var spisetid for Martha. Det var dejligt at være afsted alene (næsten) en hel dag. 
Efter polterabenden tog vi så til Løsning for at overnatte og fejre Lars' fødselsdag i går. Det var en hyggelig dag og dejligt at få set farmor og farfar og de to oldemødre igen. 
Ellers har vi det godt. Clara elsker at gå i børnehave. Det bedste er at smøre madpakken, og hun skal helst også lige smage på den, inden den ryger i madkassen. Så det ligner, at der har været mus i hendes madkasse :) Martha hygger sig hjemme og bevæger sig efterhånden godt omkring på legetæppet. Hun er begyndt at løfte maven op fra gulvet, så hun støtter med knæer og arme. Men armene er bare ikke så stærke endnu, så hun falder hurtigt ned på maven. Simon har fået ordnet køkkenhaven med jordbær, hindbær og sat kartofler. Vi glæder os til forhåbentlig at kunne høste lækre ting fra køkkenhaven :) Hans ferie er også ved at være slut for denne gang, men det bliver nu ikke til så mange arbejdsdage, før han igen holder pause fra arbejdet. I morgen bliver så første dag alene hjemme med Martha. Det bliver underligt og meget stille.

tirsdag den 1. april 2014

Clara i børnehave

Så er Clara startet i børnehave. Det er ikke til at forstå, at hun nu er så stor, at hun går i børnehave. Clara har set meget frem til denne dag. Og hun har været med til at gøre alt klar til børnehaven. Det var specielt spændende at smøre madpakke og gøre drikkedunken klar, så den kunne komme med. Simon og Clara tog så i børnehave i dag, og det havde været rigtig godt. Clara ville bestemt heller ikke med hjem dernede fra i dag, men de tog nu hjem efter madpakketid, så Clara kunne sove lur hjemme. I morgen får hun så lov til at få en længere dag dernede, som hun så gerne vil. Det er dejligt, at hun er vild med børnehaven allerede.
Og dermed er de godt 2 måneder herhjemme med hende også slut. Det bliver helt mærkeligt at gå hjemme uden hende, og hvor bliver der stille! Så er det godt, Simon har ferie en uges tid nu her:)
Jeg hygger mig hjemme med mor. Det er ren win-win, når jeg både kan lege med legetøjet OG gumle på legetøjsstativet imens!