Sider

mandag den 21. april 2014

Glædelig påske

Vi har haft en rigtig dejlig påske! Vi har været sammen med næsten al vores familie, været en tur i Givskud zoo, nydt det gode vejr og ellers bare nydt at have fri.
Morgenhygge i sengen

Lørdag var vi i Givskud Zoo. Vi har årskort dertil, men der er blevet lidt længere derhen, efter vi er flyttet til Bjerringbro. Vi var også ret spændte på, hvor det lige skulle gå med begge piger og det hele, men det var bare en super god dag og rigtig dejligt at være afsted på familietur. Clara nød alle dyrene, legepladsen og madpakken i stor stil, og Martha opførte sig rigtig pænt med at sove i barnevognen det meste af tiden. Clara var SÅ begejstret over alle dyrene, at hun sad og råbte inde i bilen, da vi kørte rundt mellem dem :)
Vi venter i spænding på at komme ind :)



Det er ret sjovt at få lov at køre bilen


I dag har vi bare haft en slappe af dag efter et par dage på turne rundt til familie. Det er dejligt at være hjemme, have god tid til at lege og hygge og så også få ordnet lidt, så vi er klar til den kommende uge.
Jeg starter i skole i morgen efter endt barsel. Det er ret så underligt, at det halve år allerede er gået, og man kan da godt have lyst til lige at tage et par måneder mere. Omvendt glæder jeg mig også rigtig meget til at komme i gang. Jeg synes jo, det er spændende. Simon har heldigvis et par ugers orlov, så han kører Martha ind i dagpleje. Og så er der lige ro på til at starte op på studiet, inden det for alvor går løs med en hverdag, hvor vi alle 4 skal afsted fra morgenen.

Ingen kommentarer: