Sider

tirsdag den 6. maj 2014

Så er vi i gang!

Så er vi i gang alle sammen! Simons orlov sluttede mandag, så han har været afsted i dag. Martha har haft et par sygedage, men det passede heldigvis fint med, at Simon havde den sidste orlovsdag, og jeg har haft studiedag i dag. Hun har været feberfri hele dagen i dag, så hun er vist klar til at komme ud til Gerda igen i morgen. Og Clara nyder at være i børnehaven igen efter den lange skoldkopper-pause :)
Vi har været afsted hele weekenden. Først var vi til Messy Church i Horsens fredag eftermiddag. Det var rigtig dejligt at se dem alle igen dernede. Heldigvis havde de ikke helt glemt os :) Bagefter tog vi hjem til Løsning for at overnatte. Lørdag var Clara ude at hænge sutterne på farfars suttetræ, og bagefter kørte vi ind og købte en Barbie for dem. Hun har kun spurgt om sutterne et par enkelte gange siden, så det går bare rigtig fint. Hun leger meget med sin nye Barbie, selvom hun mener, hun bare kan ønske sig nogle nye sutter :)
Over middag tog Simon og jeg så til bryllup ved Sidsel og Thomas. De blev viet i Øster Snede kirke og efterfølgende fest i Slotsstalden på Tirsbæk gods, så det passede så fint, at farmor og farfar kunne være barnepiger. Vi var afsted hele dagen helt uden pigerne, hvilket var helt vildt skønt! Det var dejligt at være afsted bare som kærester og ikke skulle lytte efter babyalarm eller noget. Det var en rigtig dejlig fest!
Desværre tog pigerne ikke højde for, at vi søndag var ret trætte :)
Ellers er Martha begyndt at bevæge sig rundt i hele huset nu. Hun har fundet fidusen i, hvordan man kommer frem, og så kan man jo lige pludselig nå alt det, der er så spændende. Vi har hvertfald allerede mange gange hørt Clara sige "nej, Martha" :)

Ingen kommentarer: