Sider

søndag den 11. maj 2014

En afslappende weekend

Vi har haft en afslappende og hyggelig weekend! Lørdag tog vi igen til løveparken i Givskud. Vores årskort udløber om en uges tid, så det er bare med at få det skudt af her til sidst. Clara elsker at være dernede! Om det er dyrene, legepladsen, eller at må sidde foran i bilen, mens vi kører, er lidt svært at vurdere, men det er hvertfald et hit! Denne gang så vi næsten alle dyrene, og hun var specielt optaget af de store gorillaer - nok mest fordi der var en gorillaunge, der sad og diede ved moderen, og en anden gorilla, der kløede sig i numsen. Det syntes hun hvertfald var ret sjovt!
Clara er god ved sin gamle far - her får han en gyngetur :)

Godt brugte kørte vi derfra og gjorde lige et stop hos Alice i Silkeborg på vejen hjem. Her fik vi lækker aftensmad, og så var pigerne ellers helt klar til at komme hjem at sove.
I dag har vi været i kirke alle 4. Det er ikke hver søndag, der er børnekirke heroppe, men i dag var der, og Clara elskede det! Pigerne tog sig også en rigtig lang eftermiddagslur, så vi nød stilheden herhjemme det meste af eftermiddagen.
Og så er Martha nu blevet ramt med skoldkopper. Vi troede ellers lige, at hun var gået fri, fordi det efterhånden er ved at være noget tid siden, Clara havde det. Men nej. Indtil videre har vi kun talt 10 stk, så vi kan håbe, hun er mildt ramt. Nu skal vi så lige få hverdagen til at hænge sammen, når Martha ikke må komme i dagpleje. Jeg har en del obligatorisk undervisning i den kommende uge, og Simon har jo næsten ikke været på arbejde siden 1/4. Men det skal jo nok komme til at gå alt sammen.

Ingen kommentarer: