Sider

søndag den 13. juli 2014

Så er fødselsdagsfesten startet...

Så er Claras fødselsdagsfeste begyndt :) I fredags havde vi besøg af bedstemor, bedstefar og oldemor Inger til fødselsdag. Egentlig skulle de have passet pigerne, mens jeg var til tandlæge i Århus, men der var sket en fejl i deres planlægning, så jeg skulle ikke afsted alligevel. Så vi fejrede fødselsdag. Clara fik sig en pusletaske og et badekar til dukkerne, og det faldt bare i god jord! Hun har haft en dukke og pusletasken med alle steder siden; både når vi skulle ud at køre, gå en tur eller bare være herhjemme. Og hun sørger fint for at have sæbe og en ekstra ble med, hvis nu dukke Lene skal skiftes :)
Lørdag fik vi lavet lidt solbærmarmelade, og ellers tog vi til Grauballe for at spise aftensmad og hygge. Clara elskede at lege med sine fætre og kusiner, og vi nød generelt bare at være sammen med fam. Ringgaard Holm.
I dag har vi så haft en ren slappe af dag. Det var lidt dagen derpå for pigerne (specielt Clara) efter fødseldag og besøg i går, så vi hyggede det meste af formiddagen i nattøj. Her til eftermiddag kørte vi så en tur til Viborg og sluttede af med aftensmad på McDonalds. Clara er medlem af deres klub, så hun havde fået en gratis happymeal i fødselsdagsgave. Det faldt helt klart i god jord :)
Den kommende uge står på fødselsdagsfejring i stor stil og ellers bare hjemlig hygge for os tre piger.
Clara luger ukrudt :)

Ingen kommentarer: