Sider

tirsdag den 8. juli 2014

Sommerferie

Så er sommerferien begyndt!
I tirsdags fejrede Clara fødselsdag i børnehaven. Hun havde set meget frem til det, og vi havde pyntet en fin bolle-kagemand fra morgenen af. Men hun blev helt ved siden af sig selv nede i børnehaven over al den opmærksomhed, der var på hende, så det var vist fint nok for hende, at der bare blev holdt fødselsdag til formiddagskaffen dernede. Men stolt det var hun!
Tirsdag drog vi på familieretræte. Det var skønt at have et par dage til ren afslapning og bare hygge os med hinanden og de andre på retræten. Clara fandt hurtigt sammen med nogle jævnaldrende og legede rigtig godt! Pigerne nød at være på camping, selvom det var ret svært for dem at falde i søvn om aftenen. Martha var hvertfald en lille festabe :) Sommerstævnet gik også rigtig fint. Simon arbejdede det meste af tiden med teknikken, men det gik ganske nemt med at passe pigerne. Clara løb jo bare rundt og legede med de andre børn, og Martha holder nysgerrigt øje med alt og alle omkring hende.
Der er sket rigtig meget med Martha de seneste 14 dages tid. Det går så hurtigt med hende, at hun jo snart ikke er nogen baby længere. Først lærte hun at sætte sig op, hvis hun havde fat ved noget fx en stol. Så et par dage efter satte hun sig op uden støtte. Så et par dage efter igen begyndt hun at rejse sig op af ting. Vi vågnede en morgen ved, at hun stod op i sengen og kiggede over på os. Så blev vi pludselig hurtigt vågen! Og så igen et par dage efter begyndte hun at kravle rigtigt. Men hvis det skal gå hurtigt, møvrer hun sig stadig på maven. Det går bare så hurtigt!
Pigerne slås om at tømme opvaskeren (ren luksus!)

Simon er tilbage igen på arbejde, og vi tre piger går nu herhjemme. Der skal lidt til for at aktivere dem, men med lidt huslige pligter er man godt på vej :) Clara har smidt bleen, og det er hun rigtig stolt af!

Ingen kommentarer: