Sider

onsdag den 17. december 2014

Vi julehygger

Det ER jul! Vi julehygger herhjemme alt det, vi kan komme til. Selvom dagene er lidt lange, før vi alle 4 er hjemme igen om eftermiddagen, så hygger vi gerne lidt om morgenen eller om aftenen. Og Clara holder nøje regnskab med, at når alle chokoladerne er spist, så er det jul. Martha derimod kunne spise hele sin chokoladejulekalender d. 1 december, hvis hun fik lov :)
I weekenden var Simon og pigerne til fødselsdag hos Olivia, mens jeg var til julefrokost med pigerne fra Frøstrup. Søndag var vi inviteret ud til Thomas, Marie og Magnus for at fejre Marthas dåbsdag. Det er vildt at tænke på, at det allerede er et år siden, hun blev døbt!
Og nu er vi så i gang med den sidste uge inden jul. Jeg har haft sidste dag i praktikken i dag, så nu kan der lidt ro på op til jul. Det er rigtig dejligt, for dagene er nu meget lange og lidt hektiske, når man er ude fra 7-16.30. Det kan også hurtigt mærkes på pigerne, når der er lidt mere ro på og god tid til det hele. Pigerne får juleferie på fredag, og Simon får på mandag. En dejlig lang juleferie der varer helt indtil d. 5 januar. Det bliver skønt.
I går lavede vi havregrynskugler. Se videoen :)

Ingen kommentarer: