Sider

tirsdag den 30. december 2014

Juleferie

Vi nyder vores juleferie!
Vi havde en rigtig hyggelig juleaften hjemme hos bedstemor og bedstefar. Pigerne sugede til sig af indtryk. Specielt Clara var helt vild med det hele. Det var skønt at se, hvordan hendes øjne bare lyste af spænding og glæde over det hele! Martha gik dog ned med feber om natten, og det tog et par dage, før det var helt ude af kroppen igen. Nu prøver vi bare alle at indhente det søvn, vi kom i underskud. Martha er ellers begyndt at gå, og hun stavrer rundt i hele huset. Det er sjovt at se, hvordan hun nu kan meget mere, for hænderne er jo også fri! Og Clara synes, det er lidt hyggeligt at kunne følges rundt med hende.
Ellers nyder vi snevejret og hinandens selskab. Pigerne er vældig glade for snevejret, og der bliver både kælket og bygget snemand.



Vi er i gang med at forberede nytårsaften, hvor vi får besøg af et par venner fra Horsens og Alice, Brian og Marcus. Clara og Simon har været til fyrværkeridemonstration. Clara syntes, det var rigtig flot, selvom det også larmede lidt. Vi er spændt på, hvordan hun tager nytårsaften. Sidste år blev hun nemlig rigtig bange for fyrværkeriet, og der gik flere måneder, før hun igen kunne puttes til ro om aftenen uden at være bange. Men måske er det heller ikke helt så vildt i Bjerringbro, hvem ved?

Ingen kommentarer: