Sider

mandag den 5. januar 2015

Nytåret skudt i gang!

Så blev nytåret skudt i gang! Vi havde en rigtig hyggelig aften med besøg af Kim, Henrikka og Benjamin og Alice, Brian og Marcus. Børnene var ret vilde med fyrværkeriet. Specielt Martha kunne ikke få det vildt nok. Det var nu meget sjovt og sødt at se! Kim, Henrikka og Benjamin blev til dagen efter. Det var rigtig hyggeligt at have god tid sammen med dem, især når man ikke kommer så ofte til Horsens længere :(
Vi nød de sidste dage af juleferien med hinanden. Det har simpelthen været sådan en dejlig ferie, hvor vi bare har hygget os som familie herhjemme og bare haft det skønt. Det har været godt at mærke på pigerne, at de bare har nydt at have ro på og fuld opmærksomhed og energi fra deres forældre. Og vi har nydt bare at kunne være fuldt ud sammen med pigerne!
Nu er hverdagen så startet igen. Simon er begyndt i den nye afdeling, hvor han skal være resten af sin læretid. Det bliver spændende at se, om det er et spændende og udfordrende sted at være. Jeg er tilbage i praktikken, men i næste uge starter vi allerede så småt på bacheloren. Det kommmer lige pludselig tæt på.

Ingen kommentarer: