Sider

mandag den 2. februar 2015

Ren afslapning

Vi har nydt den sidste uges tid, hvor jeg har skrevet eksamensopgave hjemme. Det giver en hel anden hverdag ikke sådan at skulle afsted alle sammen. Der er begyndt at titte små vintergækker frem i haven, så det er så forårsligt!
Weekenden har bare stået på afslapning. Fredag havde vi besøg af Maria, Martin, August og Asger. Det var rigtig hyggeligt, og børnene legede rigtig godt sammen. Men man kunne også godt mærke, at det var fredag for dem. Da de så var puttet, var der god voksentid. Vi fik også indviet vores nye sofa, hvor vi faktisk kunne sidde alle sammen i. Ikke dårligt :)
Lørdag tog vi trækvognen og gik en tur ned i byen i det flotte (og ret kolde) vintervejr. Det var så smukt og friskt! Vi blev også ret sultne af det, så efter et par rugbrødsmadder fik vi os alle en god slapper.


Søndag var vi i kirke og hyggede ellers bare hjemme bl. a. med en tur på legepladsen. Vi var også ude for at finde grene til fastelavnsris, som Clara skal bruge i børnehaven.
Jeg er startet i praktik på KBA i Viborg i dag. Her skal jeg være de næste 6 uger. Det er skønt at vende tilbage til en afdeling, man kender og er rigtig glad for. Så må jeg bare sørge for at gøre et rigtigt godt indtryk på dem :)

Ingen kommentarer: