Sider

søndag den 25. oktober 2015

Martha 2 år

Så er vores "lille" pige blevet 2 år. Det er næsten ikke til at forstå. Hun havde fødselsdag sidste søndag, og blev fejret i stor stil. Vi var lidt spændte på, om hun ville forstå det, men gaverne forstod hun hvertfald :) Vi sang fødselsdagssang for hende om morgene, hyggede med rundstykker og gaver og tog til gudstjeneste. Om eftermiddagen kom Simons familie til kagemand og fejrede hende. Det var en rigtig hyggelig dag, som både store og små nød. Og så sad vi halvgamle forældre om aftenen og havde svært ved at begribe, at de to år er gået så hurtigt.
 
 
I denne weekend har vi også fejret hende. Lørdag kom Carsten og Lise og børnene til fødselsdag om formiddagen. Nu vidste Martha godt, hvad det betød med flag i stuen og gaver i papir :) Om eftermiddagen kom bedstemor og bedstefar og fejrede også fødselsdag.
 
I morgen skal vi så fejre Marthas fødselsdag i dagplejen. Vi tre piger har os en fridag, så vi tager kagemand og kakaomælk med ud til Gerda og hygger os i morgen formiddag. Så er Martha vist også blevet fejret nok for denne gang! :)
Ellers er Simon tilbage igen på Grundfos. Det giver en anden ro på i hverdagen, når vi ikke begge skal pendle til Viborg. Og jeg går så ind i min sidste uge på KBA i Viborg. Det er mærkeligt, hvor hurtigt de 4 måneder er gået, og jeg ville da gerne, jeg kunne blive derude.

Ingen kommentarer: