Sider

mandag den 28. september 2015

Smuk efterårsweekend

Vi har haft en skøn, skøn weekend, hvor vi har fest og nydt det smukke efterårsvejr.
Fredag havde Clara dåbsdag, så det fejrede vi dåbslys på bordet, og Clara havde valgt pandekager til aftensmad. Jeg havde aftenvagt, så pigerne havde fri fra institution. Vi tog på cykeltur i det flotte vejr, pustede sæbebobler og legede ellers bare hjemme.
 
Lørdag tog vi igen på cykeltur ned i byen om formiddagen, og til middag til vi til Mette og Nohrs fødselsdag. Det var en 2års fødselsdag i stor stil med balloner, sodavand og kage. Pigerne levede hvertfald sukkerrus den eftermiddag :) Efter festen var vi på æblerov her i kvarteret, så nu er der lavet æblegele og æblesaft. Mums!
Søndag var vi kirke om formiddagen og til fætter Magnus' fødselsdag om eftermiddagen. Endnu en skøn fest og her fik vi også nydt det skønne efterårsvejr. Pigerne elsker det og får så flotte røde kinder af det.
Her til eftermiddag har vi også bare nydt det skønne vejr. Clara har lært selv at sætte i gang på cyklen, og hun er blevet ret godt til også at bremse lige så stille. Så vi har cyklet en masse rundt i kvarteret, og hvor er det bare let med hende. Martha har siddet bag på cyklen, dog blev hun til sidst lidt utålmodig.

Ingen kommentarer: