Sider

søndag den 13. september 2015

Vi har haft os en skøn weekend! Fredag havde jeg aftenvagt, så jeg kunne have pigerne hjemme hele dagen. Det var godt til dem, og specielt Clara nød at have en fridag fra børnehaven. Det giver lidt muligheder i hverdagen, når man sådan har arbejde forskudt.
Lørdag var vi til en rigtig fødselsdagsfest med god mad, dans, hygge og slik i lange baner. Alice fyldte 30 år, og det blev fejret på bedste vis. Alle fætre og kusiner hyggede sig og legede super godt hele dagen, og så var det jo lækkert med skattejagt, slikposer og andet godt. Alice havde arrangeret noget folkedans om eftermiddagen, så vi var rigtig ude at svinge træbenet. Det var nu meget sjovt - specielt når ingen af os var særligt gode til det :)
I dag kørte vi en tur til Randers for at købe en ny seng til Clara. Martha skulle flytte ud af tremmesengen og over i juniorsengen, så Clara har fået sig en stor seng - både i længden og højden. Det er en halvhøj seng, og der er allerede blevet lavet en god hule under sengen, hvor pigerne hygger sig med deres dukker. Nu er vi bare spændt på at se, om Martha kan administrere friheden i juniorsengen, eller om vi skal op at putte hende 1000 gangen, inden hun falder i søvn. Stolte var de hvertfald begge over deres nye senge. Sikke store piger vi har!
Inden vi kørte hjem fra Randers, var vi en tur på McDonalds til frokost. Clara har så længe snakket om, at hun vildt gerne vil på "Makken-Dollars", så det måtte vi næsten på vores tur.

Ingen kommentarer: